Priorităţi ale Executivului în noua sesiune parlamentară-o nouă legislație antidrog, precum și de destructurarea rețelelor de traficanți

Premierul Marcel Ciolacu spune că este nevoie de o nouă legislație antidrog, precum și de destructurarea rețelelor de traficanți.

Premierul Marcel Ciolacu spune că este nevoie de o nouă legislație antidrog, precum și de destructurarea rețelelor de traficanți.

În acest sens, șeful Executivului a afirmat că așteaptă un proiect de act normativ de la Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiției și Ministerul Sănătății.

Printre prioritățile Executivului se numără și reformarea „din temelii” a întregului sistem de asistență socială, iar modificarea și completarea legislației este doar primul pas.

Guvernul susține că modificările și completările ce vor fi aduse Legii privind asistența socială, aflată în dezbatere publică, vor reforma din temelii întregul sistem.

Și acesta este doar primul pas, spunea premierul Marcel Ciolacu, promițând că prin noul cadru legislativ, cazuri precum cele găsite în „azilurile groazei” din ultimele luni nu vor mai exista cu certitudine.

El a precizat că noul proiect legislativ va veni cu schimbări majore.

romania-actualitati.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *