Ministrul care a aruncat în aer guvernul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că ministrul de Externe, Ramona Mănescu, ar fi „lucrat” împotriva sa şi că nu a stat absolut deloc alături de ea, nici măcar în timpul vizitei din Statele Unite.

„Şi la Ministerul de Externe Ramona Mănescu a lucrat împotriva premierului. Nu a stat absolut deloc alături de premier. (…) Cred că este momentul să spun adevărul, am încercat să nu spun multe lucruri, să nu le scot în spaţiul public, pentru că nu am vrut să încarc efectiv opinia publică cu problemele mele în guvern.

De exemplu, Statele Unite ale Americii – mers premier, ministrul de Externe, mai mulţi miniştri, doamna Mănescu nu a fost decât în prima zi cu premierul. În celelalte zile, doamna Mănescu nici măcar nu a întrebat premierul României, oricum s-ar numi el, dacă trebuie să îl însoţească undeva, dacă mai vrea să îi facă o întâlnire cu cineva, dacă vrea să anuleze o întâlnire, dacă are nevoie de un punctaj. (…) Ca atitudine, de atunci doamna Mănescu pleacă, nu are memorandumul semnat de premier, dar pleacă unde vrea, asta e situaţia”, a declarat Dăncilă la România TV.

1 thought on “Ministrul care a aruncat în aer guvernul Dăncilă

  1. problema la noi la romani este ca pentru un pumn de galbeni ne vindem la oricine,nu conteaza verticalitatea si loialitatea morala,pacat ca Viorica Dancila nu a fost mai incisiva cu anumiti oameni care au tradat partidul ,a continuat sa fie cit mai impaciuitoare cu toata lumea dar in politica nu se joaca astfel.O alta problema ar fi ca nu a existat o mediatizare mai multa la toate lucrurile bune facute de PSD pentru a convinge electoratul si nu a existat o contrapunere cu exemple negative a celor din opozitie in special despre Iohanis si PDL-PNL.De asemenea ar fi fost benefic daca ar fi promovat si scos in fata pe cei care erau mai vocali si bataiosi din cadrul partidului.In continuare va doresc sa nu va lasati si sa continuati lupta chiar daca vor fi si circotasi,la ora actuala conteaza cit de inteligent va lucra PSD si cit de loiali vor fi partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *