Lista miniștrilor din guvernul Ludovic Orban

Ludovic Orban va merge, vineri, la consultările organizate de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni cu un mandat clar a de fi premierul viitorului guvern PNL.

Rareș Bogdan, cel care va face parte, în premieră, din delegație, a anunțat, joi seara, la România TV, că se știe numele unuia dintre cei 15 miniștri ai viitorului executiv.

”Avem câte 3-4 propuneri pentru fiecare minister. Vom avea 15 ministere în guvernul Orban. Robert Sighiartău e un om extrem de valoros. A demonstrat ca secretar general al PNL, e un excelent manager, are, la 33 de ani, 3 copii și soția care s-a mutat din Leeds în România, care este un om extrem de bogat. Familia lui este una dintre cele mai bogate din Bistrița, nu are nevoie să facă nicio șmecherie. E un om excepțional pe vreo 4 ministere, dar nu cred că vrea la Interne.”, a declarat Rareș Bogdan.

Partidele din opoziție au început să facă liste de miniștri pentru viitorul Guvern. Senatorul Florin Cîțu ar putea fi numit de PNL pentru Ministrul de Finanțe, în timp ce la Educație se vehiculează numele prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Datorită experienței sale în domeniul economiei, senatorul PNL Florin Cîțu ar putea fi pe lista formațiunii privind constituirea noului Guvern. Liberalul ar putea fi propus pentru funcția de ministru al Finanțelor.

Numele prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan este vehiculat pentru Ministerul Educației. Aceasta a atacat în mod constant PSD pentru derapajele din domeniul educației.

detalii pe stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *