Cătălin Cîrstoiu, despre zvonurile privind retragerea sa: E o tactică electorală a adversarilor, cărora le e frică de mine. Nu mă voi retrage

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat pentru B1 TV, că nu se va retrage din această cursă electorală orice ar face grupurile de interese și partidele politice. El a catalogat zvonurile privind retragerea sa drept „o tactică electorală a adversarilor”.

E o tactică electorală a adversarilor, cărora le e frică de mine. Eu n-am de gând să fac niciun pas înapoi, eu am intrat în toate bătăliile cu gândul de a le câștiga, deci nu… această variantă este exclusă și pot să mă atace grupurile de interese, partidele politice cât vor ele.
Din punctul meu de vedere, eu știu ce am făcut, știu cine sunt, sunt un om corect și nu am de gând să fac un pas înapoi. Eu cred că, susținut de această construcție politică, vom da Bucureștiului o șansă. Și, până la urmă, nu e vorba numai de asta, e vorba de șansa pe care o are România, iar Capitala e cea mai importantă pârghie a acestui stat”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, pentru B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *