Nicolae Stanciu, după înfrângerea cu 3-2 în amicalul contra Columbiei -Trebuie să recunoaștem superioritatea adversarilor

Foto: facebook.com/FederatiaRomanaFotbal

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a declarat, marţi seara, după înfrângerea cu 3-2 în amicalul contra Columbiei, că trebuie să recunoască superioritatea adversarilor.

„A fost un meci plăcut pentru spectatori, ne bucurăm că au fost mulţi români în tribune. Iar pentru noi a fost un meci bun în care am vrut să ne vedem nivelul. Din păcate, trebuie să recunoaştem că adversarii au fost superiori şi au meritat victoria. De altfel, sunt neînvinşi de mult mai mult timp decât noi. Dar şi în acest amical şi în cel cu Irlanda de Nord am avut momente bune. Iar momentele proaste cu siguranţă le vom corecta până la EURO”, a afirmat Stanciu la postul Digisport.

„E păcat că azi s-a întrerupt seria noastră de meciuri fără înfrângere. Jocul acesta ne-a testat însă foarte mult. Cred că am avut şi noi momente bune şi clar nu am intrat fricoşi sau cu gândul să ne apărăm. Dar Columbia a câştigat cu echipe mult mai mari decât noi. Era normal să vină şi o înfrângere pentru noi, e fotbal, putea să fie şi în meciul cu Irlanda de Nord sau în oricare alt meci. Important e că toţi jucătorii au avut minute în aceste două teste”, a adăugat Nicolae Stanciu.

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, într-un meci amical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *