Cine l-a reclamat pe Cătălin Cîrstoiu la DNA

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu s-a ales cu un denunț la DNA din partea lui Alexandru Pânișoară. Acesta este la rândul său candidat pentru primăria București din partea Partidului Ecologist.

„Ca urmare a faptului că mi-a parvenit Raportul Corpului de Control al Primului-Ministru privind Spitalul Universitar de Urgență despre care am vorbit săptămâna trecută, aveam obligația legală să denunț faptele penale ale lui Cătălin Cîrstoiu, managerul spitalului, în caz contrar eu la rândul meu aș fi comis infracțiunea de omisiune a sesizării”, a scris Pânișoară într-un mesaj pe Facebook căruia i-a alăturat o fotografie a sesizării înregistrate de DNA.

Alexandru Pânișoară a lucrat în trecut pentru Asociația Salvați Bucureștiul, cea care l-a făcut cunoscut ca activist pe actualul edil al Capitalei, Nicușor Dan. Asta nu l-a împiedicat însă să îl denunțe și pe primar.

Anul trecut, Pânișoară l-a denunțat și pe Nicușor Dan, cu care a lucrat în trecut pentru Asociația Salvați Bucureștiul. Edilul a fost acuzat pe Pănișoară de „deturnare de fonduri” și „abuz în serviciu”, după ce acesta a fost amendat, de mai multe ori, de Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) pentru nerespectarea unor dispoziții din Legea 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *