Radu Berceanu: „PNL nu mai mișcă deloc. Nu au candidați, nu sunt pregătiți. Nicolae Ciucă trebuie dat jos neapărat”

Fostul lider politic Radu Berceanu a ieșit din nou în spațiul public pentru a aduce o serie de acuzații extrem de dure chiar la adresa PNL.

Radu Berceanu a precizat că partidul nu mai are conducere, proiecte, oameni și se îndreaptă spre un scor electoral cu o singură cifră. Berceanu a mai afirmat că nu urmărește o relansare în politică, ci doar să tragă un semnal de alarmă cu privire la prăpastia spre care se îndreaptă PNL.

„Mie mi se pare că sunt foarte nepregătiți, nu au candidați, nici de președinte, nici de primar de București, mie mi se pare că stau foarte rău. Și cred că e momentul să se trezească și să se gândească că noi am mai văzut un film, în care a dispărut PNȚCD și lucrurile se pot repeta. Se pot întâmpla lucruri grave, pot ajunge în alegeri să ia un scor cu o singură cifră”, a declarat Radu Berceanu la Prima News, potrivit inpolitics.ro.

El a reproșat apoi PNL-iștilor că prea s-au lăsat ghidați pe drumul trasat de președintele Klaus Iohannis și au ajuns astfel într-o fundătură: „PNL nu trebuie să-și mai potrivească pașii cu ai dlui. Iohannis, pentru că pe el nu îl interesează, e un om comod. Nu are dialog cu nimeni”.
Radu Berceanu a mai remarcat faptul că deocamdată „oferta electorală a PNL nu prea există”, și deja e foarte târziu, și că oamenii nu mai sunt interesați de PNL, lucru „foarte periculos”.

detalii pe b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *