Percheziții la familia și prietenii lui Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai 

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Polițiștii și procurorii DIICOT au început, joi dimineață, „Operațiunea Hidra” cu 11 percheziții domiciliare în București, în două cauze penale.

Vizați sunt și familia și anturajul lui Vlad Pascu, tânărul care, conducând drogat, a lovit mortal cu mașina doi studenți în stațiunea 2 Mai. Potrivit Surselor G4Media, mama lui Pascu ar fi încercat să șantajeze martori în dosarul cu droguri în care e vizat fiul său. Tânărul e acum în arestul preventiv.

Și Vlad Pascu a fost adus la sediul DIICOT Central pentru a fi audiat. Acolo se află deja mama sa, suspectată că ar fi încercat să șantajeze martori din dosar. Tânărul a fost adus din arestul preventiv. La audieri vor ajunge și alți tineri din anturajul lui Vlad Pascu, suspectați și ei de consum de droguri.

„La acest moment, Poliția Română împreună cu procurorii DIICOT efectuează ”Operațiunea Hidra”. În cadrul acestei operațiuni, ei pun în aplicare 11 mandate de percheziție în Capitală, în două cauze penale, pe de o parte pentru investigarea unor infracțiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii Justiției.

Concret, această operațiune vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care și-au desfășurat activitatea în București și pe litoralul Mării Negre în timpul sezonului estival, cu precădere”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *