Cătălin Drulă: Suntem la finalul primei părți dintr-un film de groază 

Foto: facebook.com/catalindrulausr

Mandatul de prim-ministru al lui Nicolae Ciucă, preconizat să se încheie vineri, va intra probabil în istorie drept cel mai dezastruos după Revoluție, a declarat deputatul Cătălin Drulă, liderul USR, joi, când a prezentat bilanțul „primei părți dintr-un film de groază”, după cum a descris el guvernarea PSD-PNL.

Liderul USR a comparat guvernarea PSD-PNL cu un „film de groază” și i-a criticat în termeni duri pe Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis.

Drulă, despre taxa de drum: Grindeanu a spus că principiul e OK, dar USR e nasol, că a pus în PNRR. Cum vine asta? / În PNRR e trecut principiul, Grindeanu decide cuantumul, nu e nevoie să fie o scumpire (VIDEO)
„O conferință de presă care marchează un moment dificil pentru România. Suntem la finalul primei părți dintr-un film de groază, care se numește guvernarea PSD-PNL. Înțelegem că mâine se încheie partea numită «Nicolae Ciucă» și începe episodul «Marcel Ciolacu». Premierul Ciucă își încheie mâine mandatul de prim-ministru și va intra probabil în istorie ca cel mai dezastruos mandat de premier de după Revoluție. Am făcut aici un bilanț al guvernării Ciucă, o carte neagră, pentru a marca acest moment greu pentru România, pentru economia României, pentru profesori, pentru toate categoriile profesionale din societate”, a declarat Cătălin Drulă.

detalii pe b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *