Video! Emisiunea Drumurile Noastre-B1 TV- Ce pățesc ghiolbanii care dau flashuri sau frânează brusc

„Forumul Siguranţei Rutiere”, organizat de Comisia pentru Apărare și conferința internațională “Comportamentul uman în siguranța rutieră 2022”, două evenimente cheie, sub umbrela Parlamentului României.

Peste 50 de speakeri, demnitari, profesori, ambasadori, europarlamentari, specialiști, toți am încercat să înțelegem ce înseamnă comportamentul uman în siguranța rutieră 2022. M-am dus până la Mangalia, pe Autostrada Soarelui, am o veste bună, nu mai sunt așa mulți ghiolbani care dau flashuri sau frânează brusc.
În cele două zile de conferință, organizată de Subcomisia pentru siguranţă rutieră din cadrul Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputaților, am vorbit despre siguranța infrastructurii rutiere, mecanisme și indicatori ai prevenției în siguranța rutieră, importanța standardului calității în siguranța rutieră și alinierea cu standardele europene.

Strategia Națională de Siguranță Rutieră 2022-2030: Proiecte de 617 de milioane de euro prin PNRR. În ambele evenimente s-au întâlnit peste 200 de oameni, am discutat, am pus întrebări și am plecat. De noi, de fiecare depinde schimbarea în bine, legat de siguranța în trafic

Invitați

  • Cătălin Codescu-ASOCIAŢIA VICTIMELOR ACCIDENTELOR DE CIRCULAŢIE (AVAC România)
  • Titi Aur-pilot – telefon
  • Gabor Sandor- secretar de stat Ministerul Transporturilor – telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *