FRF a confirmat că partida FC Voluntari – FCSB din optimile Cupei României nu se va disputa

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a confirmat într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, că partida FC Voluntari – FCSB, programată miercuri, de la ora 21:00, în optimile de finală ale Cupei României, nu se va disputa, după ce clubul oaspete a anunţat că nu se poate prezenta din cauza numărului mic de jucători valizi.

„Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfăşura. Meciul, programat iniţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere ‘Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022’, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021”, se arată pe site-ul citat.

FRF informează că acest caz urmează a fi judecat de Comisia de Disciplină.

În aceste condiţii, formaţia antrenată de Edward Iordănescu va pierde la ”masa verde” cu scorul de 0-3, rezultat ce va trebui omologat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, iar în sferturile de finală se va califica FC Voluntari.

FCSB ar fi avut suficienţi jucători pentru a disputa meciul dacă acesta ar fi fost programat joi, când trei dintre jucătorii infectaţi, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea vor ieşi din izolare.

Conform surselor citate, gruparea patronată de Gigi Becali nu a anunţat FRF că nu se va prezenta miercuri la partida cu FC Voluntari şi nici nu a solicitat amânarea acesteia deoarece situaţia medicală a lotului era cunoscută de deţinătorii drepturilor TV în momentul stabilirii programului meciurilor din optimile de finală ale Cupei României.

Dintre cei opt jucători infectaţi cu coronavirus din lot, primii care au ieşit din izolare în cursul zilei de astăzi au fost Cătălin Straton şi Sorin Şerban. Joi vor ieşi din carantină Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea, iar ulterior Valentin Creţu, Valentin Gheorghe şi Octavian Popescu.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *