CSA Steaua – CS Afumaţi se va disputa cu spectatori în tribune

Foto: facebook.com/asociatiastelistilor

CSA Steaua a anunţat că meciul de sâmbătă cu CS Afumaţi din prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga a II-a se va desfăşura cu spectatori în tribune.

„Conform Protocolului de desfăşurare al competiţiilor din 20 mai 2021, al FRF, publicat în Monitorul Oficial nr. 522/20 mai 2021, partea 1, partida dintre Steaua Bucureşti şi CS Afumaţi, din data de 22 mai 2021, programată la ora 17.30, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua Ghencea, contând pentru barajul de promovare în Liga a 2-a, se va disputa cu spectatori în tribune.

Cu această ocazie, se vor pune în vânzare 200 de bilete, care pot fi achiziţionate, în ziua meciului, în intervalul orar 10.00-12.00, de la casa de bilete, aflată la intrarea în Complexul Sportiv Steaua Ghencea. Menţionăm că o persoană poate cumpăra un singur bilet, în baza actului de identitate, împreună cu dovada vaccinării sau a unui test RT-PCR/antigen rapid NEGATIV, în conformitate cu reglementările de la nivel naţional, în vigoare.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

Pentru cei care şi-au achiziţionat bilet şi îndeplinesc condiţiile mai sus menţionate, accesul în incinta Complexului Sportiv Steaua Ghencea se va face începând cu orele 16:00, informează clubul militar.

CSA Steaua publică, totodată, pe site-ul său oficial, un format de document de triaj epidemiologic, pe care spectatorii trebuie să-l aibă la ei completat, pentru a intra pe stadion.

Meciul retur al barajului va avea loc la 29 mai, iar câştigătoarea dublei manşe va promova în Liga a II-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *