Vești bune-începe vaccinarea prioritară a profesorilor

Ministrul Educație, Sorin Cîmpeanu a anunţat că este posibil ca vaccinarea prioritară a personalului din sistemul de învăţământ să demareze chiar în săptămâna care vine, o decizie în acest sens urmând a se lua luni.

„Din analiza făcută astăzi, 21 Februarie, împreuna cu CNACAV, rezulta ca este posibil ca vaccinarea prioritară a personalului din sistemul de invatamant sa demareze chiar in aceasta săptămâna. O decizie se va lua in cursul zilei de mâine și va fi anunțată de CNACV. Ministerul Educatiei apreciaza in mod deosebit eforturile făcute de către CNACV in acest sens. Pentru programare, va trebui ca fiecare ISJ si fiecare universitate sa furnizeze cât mai rapid către DSP listele nominale cu personalul din invatamant care dorește sa se vaccineze in aceste centre dedicate (grupat in funcție de varsta, sub și peste 55 ani). Operațiunea va dura cca. o săptămâna.

Locațiile centrelor locale de vaccinare prioritară a personalului din invatamant sunt deja cunoscute (spre exemplu, pentru București, se are in vedere organizarea a 22 de linii de vaccinare in complexul ROMEXPO).

detalii pe romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *