Premierul Orban “taie craca”celor din USR-PLUS

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, marți, într-o emisiune TV, că liberalii sunt pe primul loc la votul politic, după alegerile locale, dar recunoaşte că PSD are cu 200 de primari mai mult. În același timp, Orban subliniază că Alianța USR-PLUS a obţinut doar 45 de primari.

„Pe mine mă interesează datele. PNL a câștigat alegerile cu 34%, pe locul 2 a fost PSD cu 30%, asta la votul politic (…) și pe locul 3 USR cu 13%. Acesta e rezultatul. AM văzut că unii nu văd decât victoriile de la Timişoara și de la Braşov ale USR-PLUS. Foarte bine, asta a fost voința alegătorilor, deşi ambii primari pe care i-am avut noi au niște rezultate deosebite. (…)
USR este abia pe locul 4 la nivel naţional, cu 45 de primari. PNL are 1250. Noi ne comparăm cu PSD-ul. Ne pare rău că nu am putut să batem PSD, dar mai ales în comune mai mici, în oraşe mici e foarte greu să baţi un primar PSD”, a declarat Orban, la B1 TV.
De altfel, Ludovic Orban nu este singurul care se laudă cu scorul înregistrat de PNL la alegerile locale. Și Ionel Dancă, şeful cancelariei premierului Orban, a anunţat marţi, pe Facebook, o „victorie politică senzaţională” a liberalilor în judeţul Teleorman şi indică, în acest sens, numărul de mandate obţinute de PNL în Consiliul Judeţean după alegerile din 27 septembrie.

detalii pe antena3.ro