ATENȚIE! Noi restricţii

Autorităţile locale din Hunedoara şi Bacău au impus noi restricţii în zona Horeca, imediat după alegerile locale.

Restricţiile vin în contextul în care mai multe localităţi din cele două judeţe au depăşit rata de infectare de 1.5/1000 de locuitori în ultimele două săptămâni.

În 12 localităţi din județul Hunedoara s-a luat măsura să-și închidă restaurantele și cafenelele, inclusiv la Petroșani. Restricţiile intră în vigoare începând de marţi, 29 septembrie, şi se aplică pentru activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, a restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a decis, prin Hotarârea nr. 27 din 29.09.2020, să restricționeze și/sau să mențină restricțiile privind desfășurarea unor activități comerciale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 locuitori.

De asemenea, şi în județul Bacău s-au închis barurile și restaurantele în mai multe localități, iar alte evenimente se pot desfășura cu program limitat.

detalii pe romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *