Explicațiile ministrului Educației! Interdicții din partea Ministerului Educației pentru elevii care locuiesc cu persoane de peste 65 de ani

Ministrul Educaţiei vine cu lămuriri, după ce Institutul de Sănătate Publică a recomandat ca elevii care stau cu părinţii sau bunicii de peste 65 de ani să nu poată participa la pregătirea pentru examenele naţionale.

„Nu este adevărat că au interzis la școală. INSP a făcut o propunere, care poate fi îmbunătățită. Noi vom propune ca și aceștia să poată veni la școală, dacă părinții lor decid că nu prezintă un risc. Va fi decizia părinților, ei vor evalua situația de sănătate din familie. Dacă, totuși, aceștia se află într-o situație de risc, elevii vor continua învățarea, fie online, fie prin teleșcoală, fie cu ajutorul testelor de antrenament”, a spus Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, potrivit educatieprivata.ro.

În plus, Anisie precizează că a discutat cu secretarul de stat Raed Arafat, pentru a lua măsuri speciale, astfel încât și profesorii de peste 65 de ani să poată veni la școală pentru pregătirea elevilor din clasele terminale.

detalii pe antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *