Rareş Bogdan a pregătit NUCLEARA pentru Gabriela Firea

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat la România TV că liberalii poartă negocieri cu Nicuşor Dan pentru a candida din partea PNL la Primăria Capitalei. În cazul unui refuz, există doi candidaţi din PNL care stau în sondaje mai bine decât Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan.

Într-un interviu telefonic acordat la România TV, Rareş Bogdan a declarat că liberalii negociază cu Nicuşor Dan pentru a candida din partea PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

„Dacă Nicuşor Dan va înţelege cât de importantă este câştigarea Primăriei Capitalei, va intra în PNL. Nicuşor Dan sau alege să candideze independent şi va obţine 10 la sută sau va intra în PNL. Lui Dan Barna îi este frică de Nicuşor Dan. Noi i-am oferit lui Nicuşor Dan posibilitatea de a fi candidat al PNL. Nu putem sta la nesfârşit”, a precizat prim vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, la România TV.

Rareş Bogdan susţine că „în cazul în care PNL nu va cădea la un acord cu Nicuşor Dan, atunci se va reorienta şi va alege un candidat din rândul PNL”. Mai mult, liberalii mizează pe sprijinul PMP la alegerile pentru Primăria Capitalei.

„PNL, chiar şi o candidatură cu USR-PLUS, alături de PMP poate să câştige alegerile împotriva Gabrielei Firea. PNL are consolidat 32 la sută în Capitală. Singura bătălie a nostră este să ridice un candidat pe care-l ridice la scorul partidului şi alături de PMP să câştige alegerile”, a spus Rareş Bogdan.

detalii pe romaniatv.net

1 thought on “Rareş Bogdan a pregătit NUCLEARA pentru Gabriela Firea

  1. Plantatii SA VINA ALTII CU NEBUNI DIN TARA SA FURE IARASI TOT CE POT OPRITII TAIEREA PADURILOR SCOATETII PE HOTII AFARA IAR ROMINI die CARE LE tale LA PUSCARIE CU ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *