Rareș Bogdan face marele anunț pentru diaspora românească

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, a declarat, vineri, la Convenţia Românilor de Pretutindeni, că numărul parlamentarilor de diaspora va fi dublat.

Măsura este una care ar avantaja direct PNL-ul, date fiind rezultatele de la europarlamentare și prezidențiale, acolo unde liberalii au obținut cel mai mare număr de voturi în diaspora. Cel mai probabil, PSD se va opune pentru că au rezultate foarte slabe în diaspora.

“Eu nu am să spun că noi ne ocupăm foarte serios de diaspora românească, ştiu însă că foarte curând cel puţin vom dubla, dacă nu vom tripla chiar, dar de dublat sută la sută – dar premierul e cel care face anunţurile – numărul parlamentarilor din diaspora. E un prim pas important pentru reprezentarea diasporei”, a afirmat Rareş Bogdan.

El a criticat personalul consulatelor româneşti, susţinând că nu se comportă civilizat cu românii din afara graniţelor.

detalii pe stiripesurse.ro

1 thought on “Rareș Bogdan face marele anunț pentru diaspora românească

  1. Cerem de urgenta ALEGERI ANTICIPATE.ROMANIA DIN CAUZA PSD,A AJUNS SA AIBA 41% SARACIREA ROMANILOR.Cerem Eliminarea PENSIILOR SPECIALE, ELIMINAREA INCOMPETENTILOR ,NEPOTISMELOR ,AMANTELOR SI A PROSTILOR CU DIPLOME CUMPARATE DE LA UNIVERSITATILE NEACREDITATE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *