Victor Ponta anunță finalul guvernului păstorit de Viorica Dăncilă

Dacă trece moțiunea, cu siguranță Viorica Dăncilă nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale, ceea ce îl va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul susținut de Pro România și ALDE, a declarat marți seară, la Digi24, Victor Ponta, sugerând că în acest scenariu, social-democrații se vor îndrepta și ei tot către susținerea lui Mircea Diaconu, care concurează ca independent.

Liderul Pro România nu o vede însă pe Viorica Dăncilă retrăgându-se  din proprie inițiativă din cursa prezidențială, în cazul unui eșec în Parlament. Ea va fi debarcată de propriul partid, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Liviu Dragnea, spune fostul lider PSD.

Viorica Dăncilă le-a spus parlamentarilor PSD, conform unei înregistrări, că dacă moțiunea de cenzură nu trece joi, șansele candidatului PSD în alegerile prezidențiale 2019 vor crește.

„Are dreptate doamna Dăncilă. În turul 1, va avea un scor mai mare candidatul social-democrat. Și anume Mircea Diaconu. Sunt convins că dacă va trece moțiunea, doamna Dăncilă nu va mai fi absolut nimic” – a comentat Victor Ponta la Digi24.

Liderul Pro România se consideră inamicul public nr. 1 al Vioricăi Dăncilă, dar nu și al PSD. El susține că Viorica Dăncilă a sunat personal 12 parlamentari Pro România cărora le-a propus să fie miniștri, pentru a nu trece, joi, moțiunea de cenzură.

detalii pe digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *