Rareș Bogdan aruncă în aer procurorii DIICOT

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, i-a atacat dur pe procurorii DIICOT în felul în care gestionează Cazul Caracal. 

”Într-un stat normal procurorii nu mergeau să ridice mama Luizei din curte cu circ, ci mergeau să îl ridice pe ăla de unde o fi în concediu să îl întrebe măi de ce ai vorbit tu de 31 de ori înregistrat. Ăla era un stat sănătos la cap. Într-un stat normal îl luai pe adjunctul inspectorului-șef de la Olt de oriunde ar fi fost, putea fi în Rhodos, în Creta, Santorini sau în Capri și îl lua-i frumos de ureche și îl aducea-i la audieri cu mascați…

La noi mama victimei e adusă cu mascații. Noi suntem invers decât e normal, ca o țară care nu am mai fi în Europa, parcă am fi pe undeva prin America de Sud, prin America Centrală. Sincer… sunt cutremurat de cât de prost funcționează instituțiile în România. Iar o țară în care oamenii nu mai au încredere în poliție, în Jandarmerie, în procurori, în partide, în Parlament este o țară vulnerabilă, o țară expusă oricărui atac extern.”, a spus Rareș Bogdan.

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *