Galerie FOTO! PREMIERĂ mondială-Autostrada promisă de Cuc până la sfârșitul lunii a crăpat

Chiar dacă ministrul Transporturilor Răzvan Cuc știe problemele reale ale lotului 3 din autostrada Lugoj-Deva, oficialul Guvernului condus de Viorica Dăncilă continuă să mintă pentru a se putea deschide circulația până la sfârșitul lunii septembrie.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc permanent a lăsat să se înțeleagă că sunt doar niște probleme minore, care pot fi rezolvate de CNAIR prin forțe proprii (garduri, decolmatări de șanțuri, corecții de marcaje. Nici o clipă ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc nu a spus însă adevarul despre problemele grave (terasamente instabile, saturate de apă și executate cu materiale proaste).

Mai mult, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc fuge de dezbaterea din Comisia de Transporturi din Parlament. Îi trimite la bătaie pe secretarul de stat Ionel Minea și directorul general al CNAIR Sorin Scarlat.

Conform unor informații și fotografii, o porțiune din autostradă este avariată.

Mai exact, la km 57 este  fisură în asfalt în lungime aproximativ 15 m . Afectează banda de urgență și banda 1, are deja 1 cm pe crapatură și continuă să se desfacă. Conform fotografiilor, aceeași fisură, de data asta în drumul tehnologic aflat la baza terasamentului, o porțiune din autostradă pleacă la vale.

1 thought on “Galerie FOTO! PREMIERĂ mondială-Autostrada promisă de Cuc până la sfârșitul lunii a crăpat

  1. Dacă mai era nevoie de o confirmare a incompetenței lui Cuc, asta este. După ce ne-a intoxicat cu vizitele lui inutile pe șantier, acum ar trebui să-si dea imediat demisia. N-a inteles nimic din ce a văzut acolo, n-a facut decat sa confirme prin prezenta niste nereguli crase. Si dupa ce a jucat rolul expertului implicat care tine șantierele în frâu, acum se arată surprins ca sunt probleme. Cat de incompetent si ipocrit sa fii? O mai cineva, vreun votant, care gusta sceneta asta proasta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *