Fotbal: Rezultatele echipelor românești în cupele europene

CFR Cluj şi Celtic Glasgow au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), miercuri seara, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Universitatea Craiova a fost învinsă de formaţia elenă AEK Atena cu scorul de 2-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

AEK, echipă care în sezonul precedent a jucat în grupele Ligii Campionilor, s-a impus prin golurile marcate de Petros Mantalos (60) şi Marko Livaja (84).

AEK şi-a demonstrat valoarea, dar Universitatea a reuşit să se ridice la nivelul adversarului în multe momente din acest meci.

FCSB şi FK Mlada Boleslav au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, pe Stadion ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

FCSB a făcut o primă repriză slabă, a dominat jocul după pauză, când şi-a creat şi multe ocazii de gol, dar păstrează şanse de calificare în ciuda acestei remize.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *