Apare a treia forță politică! Poate reînvia USL?

Discuțiile dintre liderii ALDE și ProRomania, deși greoaie, par a avansa spre o alianță electorală aproape sigură având drept fundament proiectul de succes USL.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu notează pe pagina publică personala că a avut „discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice!

ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL.
În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare.”

În același timp Victor Ponta, presedintele ProRomania comunică pe Facebook că incă din 22 Iulie „am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispuși sa discutam un proiect politic comun” !

Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat si progresat! Cand mai mulți oameni se așeaza la masa cu intenții bune – sunt șanse mai mari de succes!

Este o nevoie uriașa de schimbare a modului de guvernare a țarii / un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim soluții și oameni capabili sa le aplice!”

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *