Tăriceanu, „nefrecventabil” pentru Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a reacționat virulent la aflarea veștii că partenerul de guvernare Călin Popescu Tăriceanu negociază o alianță electorală cu Victor Ponta, președintele ProRomania:

„Din acest moment, domnule Tăriceanu, pentru mine ați devenit un politician nefrecventabil! Mult succes în luptele dumneavoastră legendare împotriva Noii Securități, alături de cel care și-a bătut joc de MILIOANE de români care chiar au crezut în „dreptate până la capăt”! …Doamne, ferește!

În 2013, Ponta și-a arătat marele caracter atunci când a propus-o pe Kovesi procuror-șef DNA. Asta se întâmpla la mai puțin de un an după ce am votat masiv și am crezut ca fraierii, milioane de oameni, în „dreptatea până la capăt” promisă de USL. Tot ca fraierii am mers și să-l suspendăm pe Băsescu, 7,4 MILIOANE de români! Și de marele efort colectiv din torida vară a lui 2012 și-a bătut joc marele caracter Ponta. Marele caracter Ponta ne-a spus, în data de 23 mai 2019, cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, că a aruncat la gunoi voturile date de 7,4 MILIOANE de români pentru simplul motiv că l-a sunat pe el Barroso (președintele Comisiei Europene la acel moment) și i-a zis: „Bă, așa nu se poate!”…”

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *