Codrin Ştefănescu aruncă în aer PSD

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu a precizat că o evetuală candidatură a Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale ar genera un coşmar.

Ştefănescu a declarat, la Antena 3, că întâlnirea dintre Dăncilă, Tăriceanu şi Ponta „e un fel de nu te supăra frate, ne întâlnim ca să ne vadă electoratul, dar fiecare o ţine pe a lui”.

„Fifor şi Teodorovici au renunţat nu se ştie de ce, nici nu ştiu dacă erau trecuţi în sondaj. Pleşoianu şi Firea nu sunt băgaţi în seamă. Din câte ştiu eu, nici nu erau băgaţi în sondaj. Pe Şerban Nicolae tocmai l-au mazilit din funcţie, Olguţa Vasilescu e scârbită de tot şi sentimentul e împărtaşit şi de mine. Nimeni din partid nu ştie care sunt sondajele reale pe care PSD le-a achitat şi le-a făcut în ultimele 4 săptămâni. În România, în acest moment, există o parte mare din electorat care doreşte dreptate până la capăt, oameni care sunt sideraţi, care ar dori un candidat care să nu uite de acest mesaj. Nu avem niciun candidat de acest fel”, a declarat Codrin Ştefănescu.

stiripesurse.ro

Un comentariu pentru “Codrin Ştefănescu aruncă în aer PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *