AMENINȚĂRI Dăncilă & Firea

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că nu crede că Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidențiale pentru că, dacă va face acest lucru, își va pierde portofoliul de primar general al Capitalei.

„Nu cred că Gabriela Firea va merge pe o candidatură independentă. Să nu uităm, doamna Firea este primar și, că să meargă pe o candidatură independentă, va trebui să își piardă portofoliul de primar. Nu cred că vrea acest lucru. Cred că Gabriela Firea este interesată ca partidul să aibă rezultate cât mai bune. Vom avea mâine o discuție și vom vedea care este rezultatul final. Eu cred că indiferent de cine va fi ales de către partid, și celălalt contracandidat va face echipă”, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3, potrivit MEDIAFAX.

Conducerea PSD se reuneşte marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul la alegerile prezidenţiale, care urmează să fie validat în cadrul unui congres al partidului anunţat pentru data de 3 august. Gabriela Firea și Viorica Dăncilă și-au anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale, iar Mihai Fifor și Eugen Teodorovici s-au retras din cursă.

digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *