Consultări la Cotroceni. Propunere crucială pentru Diaspora

O nouă rundă de consultări are loc miercuri la Palatul Cotroceni pentru stabilirea „direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai”.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la ieşirea de la consultări cu preşedintele Iohannis, că PMP vrea ca rezultatul referendumului să fie transpus cât mai rapid în legislaţie. În plus, Tomac a afirmat că PMP va susţine moţiunea de cenzură, astfel încât toate forţele anti-PSD să vină în faţa cetăţenilor cu o ”alternativă credibilă”. La consultări vor urma delegaţiile grupului Pro Europa, minorităţilor şi PSD. Delegaţia PSD va intra ultima la consultari şi va fi condusă de premierul Viorica Dăncilă.
În plus, liderul PML a mai anunţat că a propus Administraţiei Prezidenţiale ca votul în Diaspora să se desfăşoare pe durata a două zile, astfel încât toţi cetăţenii să poată vota.
Delegaţia PMP, condusă de Eugen Tomac, a intrat la consultări cu preşedintele Klaus Iohannis. Din delegaţie nu face parte Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *