Klaus Iohannis, răspuns pentru Liviu Dragnea: „Nasol! Reprezint interese străine PSD, dar interesele românilor”

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns dur atacului lansat de la Galați de liderul PSD Liviu Dragnea, numindu-l pe acesta „infractor-şef”. De asemenea, șeful statului a comentat că PSD-iştii „spun prostii” despre summitul de la Sibiu.

„Aud, aşa, că PSD-istii vorbesc prostii despre summit. Nici nu-i de mirare. Nu înţeleg nimic şi nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate. Actuala guvernare are alte priorităţi decât românii”, a afirmat Klaus Iohannis la Iași, unde participă la Forumul Educației

Liviu Dragnea, prezent, sâmbătă, la un miting PSD la Galaţi, l-a acuzat pe Klaus Iohannis că reprezintă interese străine și a avut din nou un discurs împotriva Uniunii Europene, criticând în acest context summitul UE de la Sibiu. „Apropo de interese…Dau eu drumul unui post de ştiri şi aflu acolo că un infractor-şef sau şeful infractorilor, nu ştiu cum e mai bună combinaţia, zice aşa: că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol! Hai să vedem un pic cum este cu interesele astea. Dacă vorbim despre educaţie, interesul românilor este să aibă o educaţie de calitate. Este şi interesul meu şi îl reprezint. Recunosc, eu reprezint interesul românilor care vor educaţie de calitate. Tot aşa, se aude că sunt români care vor autostrăzi. Şi eu! Eu reprezint interesul românilor care vor autostrăzi.
Se aude că sunt români care vor spitale. Da, şi eu îmi doresc spitale noi, moderne pentru România. Şi da, recunosc, este interesul meu şi al majorităţii românilor să avem spitale noi.
Dar pe PSD educaţia nu-i interesează, despre autostrăzi nici măcar nu se mai vorbeşte, spitalele regionale au fost bune până a fost campania electorală în 2016, de atunci s-a terminat. Acestea – educaţia, autostrăzile, spitalele – nu sunt interesele PSD, dar sunt interesele românilor, interesele mele. Cred că formularea corectă ar fi fost: Iohannis reprezintă interese străine PSD, dar reprezintă interesele românilor”, a declarat şeful statului.

digi24.roh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *