Liviu Dragnea, declarație șocantă în cazul otrăvirii cu mercur a unui fost ministru

Liviu Dragnea a precizat că nu are nimeni nicio idee în ce stadiu se află ancheta în cazul otrăvirii cu mercur a fostului ministru al apelor și pădurilor Doina Pană.

„În orice altă țară democratică ancheta pornea cu foarte multă forță. Vă aduceți aminte cum a pornit ancheta asta într-o direcție greșită, adică împotriva altora, nu a celor care trebuia să fie anchetați, după 10 august?
Nu contează că e ministru PSD – poate să fie omorât. Poate să fie bătut, poate să fie omorât, să i se dea cu bâta în cap, să fie înjurat, să-i devasteze casa, mașina”, a spus liderul PSD. Liviu Dragnea exclude ca intoxicația cu mercur să fi fost una accidentală și susține că nu-și pune speranțe în anchetă. „Eu sunt bucuros că Doina Pană a scăpat. Este cea mai mare bucurie a mea – o femeie deosebită, o femeie care a avut curaj să se lupte cu mafia pădurilor. Care nu era o specialistă în silvicultură, dar o româncă, un patriot cu curaj. A introdus niște măsuri care au prăbușit tăierile ilegale de arbori. Sigură că sunt interese de sute de milioane de euro”, a adăugat Liviu Dragnea, la Ediție Specială, cu Răzvan Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *