PSD pregătește o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a precizat că va veni o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, precizând că Liviu Dragnea a spus că este deja redactată de ministrul Justiţiei şi de colegii jurişti din partid.

„Va veni o plângere pentru înaltă trădare. Cred că Liviu Dragnea a vorbit mai mult despre această chestiune. A spus că este deja redactată de ministrul Justiţiei şi de colegii noştri jurişti din partid. Aşa am înţeles eu. Ştiu sigur că la această plângere a lucrat şi colegul meu Mircea Drăghici. Deci probabil de aceea nu este numit ministru”, a afirmat Olguţa Vasilescu, duminică la Antena 3. Ea a precizat că dacă şeful statului nu o va numi la Ministerul Dezvoltării şi pe Mihai Drăghici la Ministerul Transporturilor, atunci îi vor face o plângere lui Iohannis pentru abuz în serviciu. Mediafax

Un comentariu pentru “PSD pregătește o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis

  1. D na Olguta plangerea pt inalta tradare, instigare la revolta trebuia facuta cand a iesit in geaca rosie pe strada . Suspendat , bagat la beciul domnesc cu prietena lui Kovesi . Acum mi se pare tardiv pt plangere .
    Suspendat nu i tz nici acum si dupa suspendare pus la beci la pastrat cu fantoma lui Hitler intr o celula . Pentru el Romania e un parc de distracii pe banii fraierilor de romani . Mult succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *