Ferma Dacilor s-a redeschis. Cornel Dinicu: „Funcționăm pe grătare, în aer liber. Pentru astea nu ne trebuie autorizație”

După 7 luni de la incendiul devastator, în care 8 persoane și-au pierdut viața, Ferma Dacilor și-a redeschis porțile pentru vizitatori. Clienții nu pot rămâne cazați peste noapte, însă pot lua masa.

„Funcționăm pe grătare, în aer liber. Pentru astea nu ne trebuie autorizație”
Cornel Dinicu, patronul unității turistice, a declarat, pentru Libertatea, că restaurantul de pe domeniul Tohani se află în proces de autorizare completă.

„Am deschis o parte din fermă. Vom funcționa pe rulote mobile, containere mobile, până ies toate celelalte avize necesare pentru restaurantul care a rămas, care a fost pescărie pe vremuri. E în curs de edificare. Acum funcționăm pe grătare, în aer liber. Pentru astea, pentru containerele mobile, nu ne trebuie autorizație. Mâncarea o gătim afară, la proțap, în rulotele mobile. Vom funcționa, că trebuie să trăim și noi din ceva”, a mărturisit el.

b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *