Metrorex: Accesul în Pasajul Piaţa Presei Libere, restricţionat până joi dimineaţă

Foto: facebook.com/metrorexoficial.ro

Compania Metrorex anunţă că, începând de marţi seară până joi dimineaţă, se restricţioneză accesul în Pasajul Piaţa Presei Libere, până joi dimineaţă, pentru unele lucrări la Magistrala 6, informează News.ro. Pe carosabilul din afara pasajului traficul nu va fi restricţionat şi nici deviat.

”Metrorex informează că accesul în Pasajul Piaţa Presei Libere va fi restricţionat începând din această noapte, de la ora 23:00, până în data de 25.04.2024, la ora 06.00, pentru a permite montarea de repere topo în Pasajul Piaţa Presei Libere, la viitoarea staţie Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secţiunea Sud”, arată compania, marţi, într-un comunicat de presă.

Lucrările se desfăşoară în cadrul contractului de execuţie ”Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă-Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare şi execuţie structură de rezistenţă staţii, galerii şi tuneluri. Lotul 1. – 1 Mai-Tokyo”.

Potrivit sursei citate, operaţiunea se efectuează cu avizul Brigăzii Rutiere, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, iar, cu excepţia intervalelor menţionate, circulaţia pe sectorul de drum specificat se va desfăşura în condiţii obişnuite.

”Vă informăm că pe carosabilul din afara pasajului traficul nu este restricţionat şi nici deviat. Semnalizarea lucrărilor va fi efectuată conform cerinţelor legale, iar, la finalizarea activităţii, traficul va fi redeschis, iar semnalizarea rutieră va fi adusă la starea iniţială”, adaugă reprezentanţii Metrorex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *