Marcel Ciolacu, la inaugurarea unui nou terminal al Aeroportului Timişoara: O investiţie spectaculoasă, la cele mai înalte standarde

Foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat vineri, la Timişoara, la Inaugurarea noului terminal al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia”, că investiţia este una spectaculoasă, realizată la cele mai înalte standarde şi, alături de alte proiecte vizând aeroporturile şi porturile, arată că România este pregătită pentru aderarea la spaţiul Schengen.

„Astăzi am venit din nou aici la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara. Este evident, este clar, cred că pentru toată lumea, că în sfârşit, după mai bine de 30 de ani, investiţiile au început să ţină pasul cu nevoile de dezvoltare ale comunităţii. Vedem aici o investiţie spectaculoasă, la cele mai înalte standarde şi acelaşi lucru se întâmplă în multe alte oraşe din ţară, fie că vorbim despre aeroporturile din Iaşi, Craiova sau Târgu Mureş”, a spus prim-ministrul.

Marcel Ciolacu a menţionat că în următorii ani sute de milioane de euro vor fi investiţi în Portul Constanţa cât şi în porturi de la Dunăre.

„De asemenea, sunt sute de milioane de euro care vor fi investiţi în următorii ani în Portul Constanţa dar şi în celelalte porturi pe care le avem la Dunăre. Toate aceste investiţii îmi dau încredere că România este pregătită pentru aderarea cu frontierele aeriene şi maritime la spaţiul Schengen. Peste mai puţin de 48 de ore, românii care vor călători în Schengen vor merge direct la staţiile de îmbarcare”, a spus premierul.

Premierul i-a felicitat pentru reuşita proiectului privind terminalul de la Aeroportul Internaţional Timişoara pe ministrul Transporturilor, Sorin Grideanu, precum şi pe constructorul care a executat lucrările.

Marcel Ciolacu a participat vineri la inaugurarea unui nou terminal de plecări externe al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara, la eveniment fiind prezenţi, de asemenea, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, precum şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *