Cum arată trenul proletar închiriat de AUR

Trenul „Unirii” închiriat de AUR, formațiunea condusă de George Simion, a plecat din Gara de Nord, a plecat la ora 00.01, spre Alba Iulia, cu o întârziere de aproximativ 10 minute. Garnitura de tren este programată să ajungă, în această dimineață, în jurul orei 7.30 în gara Alba Iulia.

Trenul închiriat de formațiunea AUR, în care au urcat aproximativ 400 de oameni, nu a fost anunțat în Gara de Nord. Din această cauză, unii pasageri au întârziat, iar garnitura de tren formată din cinci vagoane a plecat cu aproximativ 10 minute întârziere din Gara de Nord. Trenul a fost programat să oprescă în stațiile Ploiești, Câmpina, Predeal, Brașov, Sighișoara, Mediaș, Blaj, Alba Iulia. Înainte de destinația finală, Trenul Unirii va face o oprire la Câmpia Libertății, la Blaj,

Trenul este compus din locomotivă și cinci vagoane, clasa a 2-a, cu câte 78 de locuri fiecare, din parcul activ al SNTFC CFR Călători. Trenul Unirii este tras de o locomotivă vopsită în culorile tricolore ale României. Fiecare participant a primit un tricolor din partea organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *