Președintele Klaus Iohannis își continuă vizita în Africa. Urmează Capul Verde

Foto: presidency.ro

Următoarele etape ale turneului african includ vizita de stat în Capul Verde și vizita oficială în Senegal.

România și Tanzania își propun să extindă cooperarea în domenii precum educația, turismul, agricultura și tehnologia informației, a declarat președintele Klaus Iohannis, aflat în vizită în această regiune autonomă a Tanzaniei.

Șeful statului a fost primit, ieri, de omologul său din Zanzibar, căruia i-a transmis că autoritățile de la București vor continua să sprijine investițiile și afacerile românești în Africa.

Klaus Iohannis: Prin prezența mea aici doresc să încurajez și să îmi exprim susținerea pentru creșterea rapidă a legăturilor economice dintre România și Tanzania, incluzând dezvoltarea unor noi afaceri în Zanzibar. Un alt vector important al relației noastre în creștere rapidă îl reprezintă, fără îndoială, legăturile interumane, un număr tot mai mare de cetățeni români sunt dispuși să exploreze frumusețile naturale din Zanzibar. Sunt convins că aceștia vor continua să fie bine primiți aici.

Președintele Klaus Iohannis își va continua și astăzi vizita în Tanzania. Următoarele etape ale turneului african includ vizita de stat în Capul Verde și vizita oficială în Senegal.

Sursa: romania-actualitati.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *