Noi fragmente ale unei posibile drone în România au fost găsite în zona localităților Nufărul și Victoria din județul Tulcea

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că, miercuri, în zona localităților Nufărul și Victoria din județul Tulcea, au fost descoperite noi „fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri”.

„Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Forțelor Aeriene Române, din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a identificat miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, în zona localităților Nufărul și Victoria, din județul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri”, se arată în comunicatul MApN.

Au fost demarate procedurile pentru efectuarea cercetărilor.

„Conform procedurilor, un alt elicopter al Forțelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord, pentru a efectua cercetări preliminare în teren și ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor. Vom reveni cu detalii, în funcție de datele primite din teren”, a mai precizat instituția.

Primele descoperiri de acest gen fuseseră făcute tot în județul Tulcea, acolo unde în noaptea de marți și miercuri a fost emis și un mesaj RO-Alert din cauza atacurilor efectuate de Rusia asupra portului ucrainean Ismail.

b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *