Ciolacu: Nu vorbim de un USL 2. Dacă simțim că românii au încredere în coaliția PSD – PNL, putem veni cu un program de țară

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că e posibil ca PSD și PNL să vină „cu un program de țară și cu o abordare comună în anul următor”, an electoral, dacă „simțim că românii au încredere în această coaliție”:

Întrebat dacă ia în calcul un candidat comun PNL – PSD la prezidențiale, Ciolacu a răspuns: „De obicei, în politică niciodată nu spui ”niciodată”. Nu a fost această discuție până acum, au existat discuții, până la urmă ,ca și între colegi. Am văzut ce a declanșat declarația mea. O discuție și de liste comună. Nu vorbim de un USL 2. Dacă noi simțim că românii au încredere în această coaliție, putem veni cu un program de țară și cu o abordare comună în anul următor. Nu e o decizie, e o discuție. E posibil, nu e posibil. Nu are nimeni nimic decis acum”.

„Pentru mine, ca premier, urgența numărul 1 e să încercăm să facem lucruri bune, și să construim ceva sustenabil, și să ne ținem de promisiunile făcute, și să implementăm reformele asumate de statul român. Ca președinte al partidului prioritatea numărul 1 sunt primele alegerile, cele europarlamentare. Până la prezidențiale e cale lungă”, a mai precizat premierul.

detalii pe b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *