Mihai Tudose: PSD și-a asumat să facă curat. PNL practic se luptă cu propriul PNRR, pe care ni l-a prezentat acum trei ani ca fiind cel mai bun PNRR de pe planetă

Eurodeputatul Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, a vorbit despre reformele vehiculate de Guvern, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și susține că partenerii de la PNL „se luptă cu propriul lor PNRR, pe care ni l-au prezentat acum trei ani ca fiind cel mai bun proiect, ca fiind cel mai bun PNRR care există pe planeta asta”.

Întrebat dacă este de părere că PNL ar fi trebuit să facă mai devreme reformele, social-democratul a afirmat: „Răspunsul este «da». Reformele trebuiau făcute de mult. Anumite lucruri s-au tot adăugat și la un moment dat au ajuns la un nivel insuportabil – vorbim și de acele sporuri, și de tot felul de scutiri (…), excepții. Plecăm cu o excepție, după aia altcineva țipă efectiv că, domne`, de ce ăia să fie exceptați și noi nu? Și mai apare al doilea asterisc cu excepția și după aia o să avem un proiect de lege de 10 pagini și niște anexe de 100 de pagini cu asteriscuri, cu excepții și portițe, și alte situații care nu fac obiectul legii ș.a.m.d. La un moment dat, toată lumea se regăsește într-o excepție”.

detalii pe b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *