Profesorii pregătesc un nou protest de amploare

Angajații din sistemul de învățământ pregătesc un protest de mari dimensiuni pentru ziua de marți, a anunțat președintele Federației Naționale Sindicale „Alma Mater”, Anton Hadăr, sâmbătă, la Știrile B1 TV prezentate de Aneta Sângeorzan.

Liderul sindical spune că reprezentanții sectorului așteaptă „de două-trei zile” să poarte noi discuții cu Guvernul, dar câțiva dintre membrii cabinetului „erau plecați din localitate”.

„Noi ne așteptam să avem întâlnire în weekendul acesta, dar se pare că doar ziua de mâine ne mai permite să ne întâlnim și se pare că va avea loc o întâlnire, dar încă nu știm ora, nu știm unde, nu știm cu cine. Important este să găsim soluții în termen cât mai scurt, pentru că, așa cum știți, se organizează un protest de mari dimensiuni în cursul săptămânii viitoare, ziua de marți”, a declarat Anton Hadăr.

„Noi am obținut actele necesare, prima etapă, sperăm că domnul Nicușor Dan nu va avea ceva împotriva acestui proces, pentru că data trecută știți bine că mai mult ne-a blocat cineva ca să nu facem acel protest, dar până la urmă ne-au dat drumul să mărșăluim pe Calea Victoriei, pentru că așa era normal, având în vedere mulțimea serioasă de profesori adunată în Piața Victoriei”, a adăugat el.

detalii pe b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *