Blăjeanca Cristina Man, pentru a treia oară antrenorul anului în Alba

Foto: ziarulunirea.ro

Antrenoarea de atletism Cristina Man (46 de ani) a fost desemnată la finele anului trecut cel mai bun antrenor din Alba la secțiunea sporturi olimpice, informează ziarulunirea.ro.

Este a treia distincție din cariera de aproape două decenii, după cele din 2010 și 2014, detronându-l pe albaiulianul Gabriel Avram, cel care a primit respectivul titlu 7 ani la rând! Activitatea Cristinei Man se leagă de CSȘ Blaj, dar mai ales de Atletic Club “Mica Romă” Blaj, entitatea sportivă privată susținută din resursele familiei.

“2022 a fost un an extraordinar de bun în plan profesional. În primul rând amintesc medalia de aur de la Europenele de cros, un rezultat care mi-a încununat munca de antrenor și manager, întrucât am reușit să construiesc o echipă de valoare la nivel european. Aceasta a fost cea mai mare realizare, plus calificarea Mihaelei Blaga la Campionatele Mondiale. După toate problemele de sănătate avute n-am crezut, la un moment dat, că e posibilă, însă Mihaela a izbutit și o prestație foarte bună în Columbia, calificându-se în finala probei”, a spus Cristina Man, aleasă în mai 2021 în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Atletism, o postură onorantă.

“Acest titlu înseamnă mult pentru mine și mă bucur că munca mi-a fost apreciată, iar oamenii de sport din Alba înțeleg ce am realizat”, a mai spus Cristina Man, care în acelați timp este și profesor în cadrul Universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Blăjeanca are în față în luna februarie primul concurs major al anului: Campionatul European de Cros pe cluburi, în 4-5 februarie, în Spania, la Castellon

detalii pe ziarulunirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *