Marcel Ciolacu, despre criza Blue Air: Instituţiile statului trebuie să intervină

Foto: facebook.com/CiolacuMarcel

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că în cazul Blue Air ar trebui să intervină instituţiile statului, pentru ca problemele să fie rezolvate.

„Este o companie privată. (…) Nu credeţi că instituţiile statului român ar trebui să intervină, să facă lumină? Totuşi, sunt peste 200.000 de români care au cumpărat bilete într-un sistem de Caritas. Părerea mea este că instituţiile statului, nu vreau să dau ordine cuiva sau să se interpreteze, nu m-am băgat, nu am comentat decizii ale magistraţilor, cred că e un caz important în care instituţiile statului trebuie să intervină”, a spus Ciolacu la România TV întrebat ce părere are despre situaţia de la Blue Air, companie care a anulat zborurile pentru o lună, deşi a vândut biletele de avion.

El le-a recomandat reprezentanţilor Blue Air „să stea la masă” cu miniştrii de la Finanţe şi de la Transporturi, dar şi cu prim-ministrul, pentru a găsi soluţii

„E o companie românească şi mi-aş dori ca această companie să depăşească aceste lucruri. Dar nu poţi să sfidezi autorităţile române şi statul român, care te-a împrumutat şi te-a ajutat la nevoie în timpul pandemiei şi să continui cu această atitudine, fiindcă nu este corect. Tu, ca companie, nu mai bine aveai un dialog cu Guvernul ? Pentru că e o companie românească. Pe mine mă doare sufletul să închizi o companie românească. (…) Eu am înţeles că sunt sute de mii de bilete vândute în avans”, a afirmat acesta. 

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *