Video. Emisiunea Drumurile Noastre B1 TV – Cum a fost furată calea ferată română. Actualul director general al AFER pare a fi pus la colț de MARILE FAMILII

Mai multe trenuri CFR Călători nu mai ajung la aeroport, CFR Marfă a rămas cu 3.300 de oameni, de ce ard locomotivele, de ce nu poți plăti cu cardul la casele din bilete din Gara de Nord, nașii de tren încă iau șpagă, o scurtă radiografie a căii ferate.

Cât valorează CFR Marfă, unde sunt vagoanele ROLA, de ce au rămas doar 3.300 de ceferiști în cadrul operatorului național feroviar de marfă, cum a fost furată calea ferată română? Sunt doar câteva întrebări pentru care am căutat răspunsuri în emisiunea Drumurile Noastre.

Vă mai amintiți de AFER? Un subiect greu şi lung în emisiune noastră. Să nu credeți că nu suntem în continuare cu ochii pe AFER.

Vom reveni cu lucruri interesante legate de subiect. Din păcate, actualul director general al AFER pare a fi pus la colț de MARILE FAMILII. Aceste familii încă lucrează… „pe avarie”, dar lucrează. Domnule director general, atenție. Așteptări la dumneavoastră sunt încă foarte mari.

Invitați

  • Adrian Bărbulescu – jurnalist Club Feroviar
  • Barbu Bărbulescu – lider de sindicat depoul Simeria
  • Iulică Măntescu – lider de sindicat CFR Marfă, telefon
  • Ștefan Roșeanu – președintele ARF, telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *