Traficul din Sectorul 6, dat peste cap

De sâmbătă dimineața, pentru o perioadă de două luni, vor fi impuse restricții de circulație în Capitală pentru modernizarea liniei de tramvai de pe bulevardul Vasile Milea.

„Lucrările de modernizare a liniilor de tramvai pe fostul bd. G-ral Vasile Milea ( actual bulevard Doina Cornea și bulevard Paul Teodorescu) continuă! Pentru realizarea proiectului, traficul în zonă va fi deviat/restricționat

Având în vedere stadiul execuției lucrărilor în cadrul proiectului ”Modernizare linie de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea de la intersecția cu B-dul Timișoara până în dreptul intrării în benzinăria OMV”, începând cu data de 13 noiembrie 2021, ora 4:00 AM, traficul pe Bd. Iuliu Maniu, pe sensul de mers spre Pitești, va fi deviat/restricționat și se va desfășura astfel:

− Banda 1 va deveni obligatoriu la dreapta spre Bd. Doina Cornea ( fost Vasile Milea)

− Benzile 2 și 3 vor fi deviate cu aproximativ 2 m spre axul intersecției Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Paul Teodorescu ( fost Vasile Milea)”, a anunţat Primăria Capitalei printr-un comunicat.

„Primăria Municipiului București are în implementare proiectul ”Modernizare linie de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea de la intersecția cu B-dul Timișoara până în dreptul intrării în benzinăria OMV” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Proiectul vizează modernizarea unui tronson de 1,1 km cale dublă linie tramvai de pe Bd. Vasile Milea, pe care circulă tramvaiele 1 și 10, în vederea îmbunătățirii eficienței transportului public de călători din Municipiul București”, au mai precizat reprezentanţii PMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *