Marcel Ciolacu: „Guvernul Cîţu a minţit, a furat şi a distrus România”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marţi, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că Guvernul Cîţu a minţit, a furat, a distrus România şi va pleca acasă, potrivit tvr.ro.

„Aţi jucat golf cu vieţile românilor! Sub patronajul lui Iohannis şi al PNL, românii mor carbonizaţi în spitale! După şapte ani de mandat, şeful statului, Klaus Iohannis, ne spune relaxat că statul a eşuat! Aşa este! În „Guvernul meu” românii au ajuns să moară arşi în spitale! Nu o dată, nu de două ori, ci de 12 ori la rând. 12 tragedii şi zeci de oameni care au murit nevinovaţi din cauza incompetenţei voastre”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraţilor a arătat că „oamenii nu au nevoie de supereroi închipuiţi, ci de salarii şi pensii decente”.

„Oamenii au nevoie de căldură şi apă caldă! Oamenii au nevoie de spitale şi şcoli decente! Oamenii au nevoie de respect şi de un guvern responsabil. Oamenii s-au săturat de voi. Acest Guvern a minţit, a furat şi a distrus România. Acest Guvern a împrumutat miliarde de euro, dar în continuare românii suferă de foame şi frig. Joaca de-a Dumnezeu a domnului Cîţu cu vieţile şi sănătatea românilor trebuie să înceteze astăzi. (…) Trebuie să trimitem acasă acest guvern iraţional şi iresponsabil. Trebuie să salvăm România de un guvern care a devenit un pericol la adresa cetăţenilor săi. Acest guvern trebuie să plece azi. Moţiunea PSD va trece cu un scor istoric. Florine, Superman, ai căzut în cap! Zboară acasă”, a conchis liderul PSD.

detalii pe stiritvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *