Antrenorul Adrian Mutu a demisionat de la FC U Craiova

Foto: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Antrenorul Adrian Mutu şi conducerea clubului FC U Craiova au ajuns la un acord în privinţa încetării relaţiilor contractuale, a anunţat gruparea olteană pe pagina oficială de Facebook, potrivit Agerpres.

„Adrian Mutu şi Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulţumeşte pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei şi îi urează mult succes în următoarele provocări”, a anunţat FC U Craiova.

Fostul internaţional Adrian Mutu fusese numit la 29 mai 2021 în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC U Craiova 1948, nou-promovată în Liga I.

Adrian Mutu a adunat 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgheterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Târgu Mureş.

Adrian Mutu a fost selecţionerul echipei naţionale Under-21 a României, în perioada ianuarie 2020-martie 2021, calificând-o la turneul final, desfăşurat în luna martie.

Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a clubului Al Wahda (Emiratele Arabe Unite). Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate.

După 11 etape, FC U Craiova ocupă poziţia a 13-a în clasamentul Ligii I, cu doar 9 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *