S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Armenia, din preliminariile pentru CM 2022

Foto: facebook.com/FederatiaRomanaFotbal

FRF a pus în vânzare biletele pentru meciul România – Armenia, care se va disputa pe 11 octombrie, pe noul stadion din Ghencea, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială 2022.

Prețurile variază între 30 de lei (la peluze) și 70 de lei (la tribune), însă intrarea fanilor va avea niște particularități. La meci vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 sau care au trecut prin boală.

Acestea vor trebui să prezinte, pe lângă actul de identitate, și certificatul medical COVID care atestă acest aspect. Cei care au avut boala trebuie să prezinte dovada că se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19.

Cei care s-au vaccinat trebuie să prezinte dovada că au trecut cel puțin 10 zile de la completarea schemei de vaccinare. Doar 50 la sută din capacitatea stadionului va putea fi ocupată, iar suporterii vor fi obligați să poarte mască în interiorul arenei și să stea distanțați.

În schimb, copiii cu vârste de până la 12 ani sunt scutiți de vaccinare, dar vor trebui să aibă bilet și să fie însoțiți de un adult.

Sursa: Digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *