Emisiunea Drumurile Noastre-B1 TV- Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: Anul viitor vor fi gata toate pasajele de pe Centura Capitalei

Am asistat la prima inaugurare din acest an, Pasajul Mogoșoaia aflat pe Centura Capitalei. Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a închis un punct negru de pe centura Capitalei, cea mai iportantă șosea din zona București-Ilfov.

Zilnic, zeci de mii de șoferi au stat blocați pe centură, între A1 și Otopeni, zeci de minute pentru a trece intersecția. Pasajul de la Mogoșoaia a fost finalizat cu șase luni mai devreme, meritul este al constructorului termenul din contract fiind anul 2022.
Când vor dispărea punctele negre de pe Centura Capitalei, când vom avea o centură la nivel european, când vom moderniza centura, ce se întâmplă cu Autostrada de centură a Capitalei, când vom avea tren metropolitan și când vom extinde metroul în afara Capitalei. Sunt doar câteva întrebări pentru oficialii din Transporturi care au participat ieri la deschiderea traficului pe Pasajul de le Mogoșoaia.
Invitat în emisiune a fost domnul Secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, cel care astăzi are atribuții de conducere pentru tot ce înseamnă Ministerul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *