Viorel Hrebenciuc și Pinalti, condamnați definitiv cu executare în dosarul Giga TV

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la 3 ani închisoare cu executare în dosarul Giga TV. În acest dosar au mai fost condamnați fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Stefan, fosta șefă a CNA Laura Georgescu și Narcisa Iorga, fost membru CNA.

Potrivit deciziei de astăzi a judecătorilor de la Curtea de Apel, Viorel Hrebenciuc (68 de ani) și Laura Georgescu au rămas cu pedepsele de la Tribunalul București, 3 ani cu executare, respectiv 4 ani și 4 luni cu executare, în timp ce pedeapsa lui Gheorghe Ștefan „Pinalti”, fost primar PDL în Piatra Neamț și finanțator al Ceahlăului Piatra Neamț, a fost majorată de la 3 ani și 9 luni la 4 ani și 6 luni.

Și fosta membră CNA Narcisa Iorga a primit 3 ani de închisoare cu suspendare.

Acuzațiile aduse de DNA

Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ştefan şi Narcisa Iorga au fost trimişi în judecată de DNA în iulie 2015.
Laura Georgescu era acuzată de abuz în serviciu şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, iar Viorel Hrebenciuc a fost trimis în judecată pentru folosirea de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
Gheorghe Ştefan, care controla postul de televiziune Giga TV, şi Narcisa Iorga au fost deferiţi justiţiei pentru instigare la folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid.

Citeşte întreaga ştire aici: Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *