Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Real Madrid

Real Madrid a rămas fără antrenor după plecarea lui Zinedine Zidane, iar vicecampioana Spaniei a găsit un înlocuitor, după ce mai multe variante au picat.

Ancelotti, în vârstă de 61 ani, a semnat un acord pe trei sezoane cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, pe care a mai pregătit-o între 2013 şi 2015, ajutând-o să câştige cel de-al zecelea trofeu de campioană a Europei din istoria sa, precum şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Tehnicianul italian a antrenat în sezonul trecut formaţia engleză Everton, cu care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă în cursul zilei de luni.

El revine la clubul madrilen într-un moment dificil, după un sezon fără niciun trofeu şi în condiţiile în care căpitanul Sergio Ramos este pe punctul de a părăsi echipa la care a evoluat începând din 2005.

Predecesorul său, Zinedine Zidane (48 ani), a plecat de la Real Madrid după un al doilea mandat care nu s-a ridicat nici pe de parte la nivelul primului, în cursul căruia a reuşit performanţa de a câştiga trofeul Ligii Campionilor în trei sezoane consecutive.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *