Premierul Florin Cîțu, explicații privind alocațiile copiilor

Alocațiile copiilor nu vor fi majorate în acest an pentru că au crescut deja cu 20% la începutul anului, iar toate celelalte propuneri aparțineau PSD, a declarat Florin Cîțu.

„Aici nu va trebui să existe niciun fel de discuţie, bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, este ceea ce avem în buget în acest moment, este un amendament care a trecut în Parlament, celelalte propuneri erau propuneri care ţin de PSD. Mă aştept ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare al acestei coaliţii, să susţină obiectivele pe care ni le-am asumat în faţa partenerilor noştri internaţionali şi nu să susţină legi ale PSD”, a declarat Florin Cîţu, citat de news.ro.

Întrebat dacă sunt membri ai coaliţiei care susţin legea PSD, premierul a răspuns: „Am înţeles că sunt câteva în Parlament, se întârzie şi semnalul este clar că nu vreau să ajungem să trebuiască iar să luăm noi decizia să corectăm. Este în Parlament legea care permite creşterea anuală a alocaţiilor, trebuie să ne ţinem de acest calendar”.

romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *